21. siječnja 2017.

7 elegantnih načina da prekrijete TV

Kućna kina odavno su postala nezaobilazna prostorija za zabavu bez kojeg je teško zamisliti dom bogatih i slavnih. Kako većina nas ne može da priušti taj luksuz, najčešće dnevna soba postaje taj multifunkcionalan  kutak koji treba da posluži i kao mjesto gde će se porodica okupljati i zabavljati uz televiziju.

To međutim ne znači da televizor mora biti dominantan element u prostoriji, jer postoje brojni interesantni načini na koje možete da prikrijete njegovo prisustvo ili da ga uklopite u stil ostatka prostorije.

 

 

1. Reciklirano drvo

 

Ovaj prijedlog može postati vaš sljedeći uradi sam projekat, jer je masivan okvir za TV napravljen vrlo jednostavno i to od recikliranog drveta. Daske od stare drvene ograde postale su simpatičan detalj pomoću kojeg  se moderan TV uređaj na bolji način uklopio u dekor prostorije.

 

 

2.  Moderan minimalizam

 

Dizajnerski studio Sam Crawford Architects osmislio je moderno riješenje za odlaganje TV uređaja. Mehanizovana komoda od drveta i kamena omogućuje da se televizor u potpunosti spusti u nju kada  nije u upotrebi.

 

 

3. Skriven od pogleda

 

Ako je komoda izrađena po meri za vas skupo rešenje, blog "Home Love Stories" ponudio je priuštiv i praktičan način da sakrijete TV po potrebi.

 

 

4. Umetničko delo na zidu

 

Iako raskošan okvir za slike neće skloniti televizor iz vida, svakako će odvući pažnju i učiniti da TV deluje kao umjetničko delo.

 

 

5. Multifunkcionalan stolčić

 

Ako volite "uradi sam" projekte, stari stolčić ili komodu možete transformisati u pokretni multimedijalni centar.

 

 

6. Porodična galerija

 

Ovo je moderan način sa sakrijete TV kada nije u upotrebi, a da vam drage fotografije ili umetnička dela uvek budu na vidiku.

 

 

7. Okvir od držača za flaše

 

Na sličan način možete prekriti TV čak i ako volite rustičan izgled. Stari držači za vinske flaše pretvoreni su u okvir koji sakrije televizor i pruži prostoriji drugačiju atmosferu.

 

 

 

 

Izvor: kucastil.rs