O nama

Svi znamo koliko je lijepo uživati u toplini svog doma, planirati budućnost i imati svoje idealno mjesto, ali isto tako smo svjesni kako put prema svemu tome može biti jako težak i stresan, pogotovo ako nemate otkud saznati sve informacije potrebne za realizaciju jednog tako bitnog životnog koraka.

Nakon analiziranja Vaših želja i potreba odlučili smo dizajnirati jedinstven portal koji će svakom korisniku ponuditi kvalitetne informacije s tržišta koje svakodnevno širi i mijenja svoju ponudu. Stanovnik je prvi portal ovakvog tipa, koji prije svega štedi Vaše vrijeme, nudi jednostavnu pretragu svih nekretnina kao i online kontakt s potencijalnim stanodavcem.

Mjesto u kojem odlučimo živjeti zapravo će i odrediti našu kvalitetu života, a jako često dolazimo u situacije kada želimo brzo i učinkovito doći do kvalitetne informacije i ponude, ali iz nekog razloga ostanemo ograničeni ili uskraćeni pri toj realizaciji. Profesionalnim pristupom, jednostavnom pretragom, suvremenim dizajnom i efikasnošću, olakšali smo Vam potragu za Vašom idealnom nekretninom.

Naša misija i konstantna vodilja je zadovoljan krajnji korisnik – Vi. Stanovnik kao inovativno rješenje nudi kvalitetan dizajn, točnu bazu podataka sa svim detaljima, olakšan pristup, besplatnu registraciju svakom korisniku, a što je najvažnije - stanovnik je mjesto na kojem možete prema sebi i svojim potrebama adaptirati Vaše idealno mjesto za stanovanje.

Kako bismo našu ponudu prilagodili Vašim potrebama, aktivno radimo na stalnom unapređivanju naše baze podataka, istraživanju tržišta te stalnoj potražnji odgovarajuće nekretnine. Vama kao krajnjem korisniku naša ponuda u potpunosti je besplatna. Stalnim prilagođavanjem potrebama naših korisnika i dinamici tržišta učinit ćemo stanovnik portalom kojem možete u potpunosti vjerovati.

Budite poduzetni, olakšajte sebi izbor, neka stanovnik bude prvi korak do ostvarenja Vašeg sna.

 

Stanovnik….klik do stana!