Mejtaš, objekat od 615 m2 na prodaju!

Prodaje se
Loading...
Detaljno
24. ožujka 2016.
Vrsta nekretnine Stambeno poslovni
Tip gradnje
Lokacija Sarajevo
Adresa Mejtaš
Kat
Kvadratura 615m/2
Broj kreveta
Broj soba
Grijanje
Vrsta podstanaraN/A
Cijena NA UPIT KM

Mejtaš, objekat od 615 m2 na prodaju!

Na prodaju stambeni objekat na Mejtašu u ulici Dola. Objekat zauzima 615 m2 stambenog dijela na 4 sprata + garaza. Na I-om spratu se nalaze 2 apartmana po cca 55 m2, koji raspolazu sa po dnevnim boravkom, kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Ostala 2 sprata i potkrovlje zauzimaju po cca 107 m2 i svaki se sastoji od velikog salona predvidjenog za dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, toaleta i tri spavace sobe. Potkrovni stan ima i veliku terasu. Spratovi su povezani unutarnjim stepenicama, iz glavnog hodnika postoji izlaz u fino uredjenu bastu objekta koja ukupno zauzima cca 409 m2.

Objekat je kompletno nov, radjen prije cca 12 godina, ugradjeni su drveni parketi i stolarija, troslojni sestokomorni prozori, blindirana vrata, interfon, garazna vrata na daljinsko upravljanje, klima uredjaji, plinski bojler te razvedeni radijatori u cijelom objektu.
Objekat je ogradjen, odvojen od ostalih objekata u okolinu. Ima pristup sa glavne ulice iz koje se direktno ulazi u garazu. Garaza velicinom zauzima cijelu osnovu objekta i njen kapacitet je 6 vozila.
Objekat je na odlicnoj lokaciji, u Centru grada a ipak odvojen od gradske vreve.Objekat nasuprot je u fazi rusenja te ce po regulacionom planu pristupna ulica Dola biti prosirena. Objekat je cetvorostrano orjentisan sa pogledom prema gradu te otvorenim pogledom na naselje.Jako je suncan i funkcionalan. Pogodan je kako za stambene namjene tako i za poslovne ili turisticke djelatnosti.

Dodatno

Internet Ne
Televizija Ne
Klima Ne
Parkirno mjesto Ne
Garaža Ne
Lift Ne
NamještenoNe
Kućni ljubimciNe

U blizini

Bolnica Centar grada Prodajni centar Škola Sveučilište

Mapa

Kontakt info

Slika korisnika EliteNekretnine
Elite Nekretnine
Tel:
(+387) 62409205