Kako se registrirati na portal Stanovnik?

Bez obzira na vrstu registracije, ona je besplatna i jednostavna za svakog korisnika, bilo da se radi o fizičkoj ili o pravnoj osobi. Za registraciju na Stanovnik potrebno je odabrati opciju ''Prijavi se'' u desnom gornjem kutu portala. Nakon toga kao novi korisnik odabrati ''registriraj se''.

Zašto se registrirati na portal?

Registracijom na portal dobivate osobni profil, mogućnost objave oglasa, ponude i potražnje lakšeg pristupa informacijama, edukacije, marketinškog oglašavanja u svrhu bolje promocije vaših nekretnina…

Jesu li moji podaci sigurni?

Osobni podaci su zaštićeni, što znači da im nitko osim vas nema pristup. Javni podaci su oni koji su vidljivi ostalim korisnicima. Korisnik upisuje one podatke koje smatra bitnima pri registraciji profila. Naravno, tu su kontakt brojevi i e-mail adresa za koju korisnik odlučuje hoće li ih javno prikazati. Ono što morate imate u vidu jeste da svaki potencijalni kupac kontaktira izravno Vas.

Je li baš potrebno postaviti fotografiju uz moj oglas nekretnine?

Fotografije govore više od tisuću riječi. I prodaju. Predajom oglasa s fotografijom povećavate mogućnost prodaje. Što su slike bolje, veće i kvalitetnije, privlačite veći broj korisnika a samim time potencijalnih kupaca. Pri postavljanju fotografija pažljivo izaberite glavnu i prvu fotografiju jer će upravo ona predstavljati vašu ponudu kao najupečatljivija.

Na koje sve načine mogu oglašavati svoju nekretninu?

Neovisno o tome jeste li fizička ili pravna osoba, imate mogućnost oglašavanja uz dodatne opcije koje su namijenjene većoj promociji vaših oglasa i unapređenju prodaje.

Na koji način sve mogu pretraživati nekretnine na portalu?

Pomoću tražilice na portalu možete definirati vaše kriterije za pretragu, a odabirom odgovarajućih kriterija pronaći nekretninu koja odgovara vašim potrebama.

Koje su prednosti pretraživanja oglasa preko Stanovnika?

Pretraživanjem oglasa na Stanovniku svaki korisnik prvenstveno štedi vrijeme i novac. Traženjem nekretnina putem Stanovnika korisnik može pronaći točno onakvu nekretninu kakvu želi - brzo, jednostavno, učinkovito i u potpunosti besplatno. Korisnik može pronaći nekretnine u određenom mjestu/gradu/županiji/državi i odmah putem fotografija procijeniti koliko je ta nekretnina za njega adekvatna.

Na što paziti prilikom registracije?

Ono na što trebate posebno paziti jeste točnost vaših podataka jer svaki klijent komunicira izravno s vama. Ukoliko vaši osobni podaci nisu točni, može se dogoditi da potencijalni kupac ne uspije ostvariti izravni kontakt s vama, a samim time ostane uskraćen i za informacije o nekretnini koja ga zanima.

Što je sve nužno navesti pri postavljanju oglasa? Koji podaci se moraju točno definirati?

Podaci koji se moraju navesti i točno definirati pri postavljanju vašeg oglasa su: točan naziv vašeg oglasa, stanje i vrsta vaše nekretnine, kvadratura, adresa, grad i država za vašu nekretninu.

Je li Stanovnik agencija za nekretnine?

Stanovnik nije agencija za nekretnine. Mi smo portal koji svakom korisniku može prije svega pružiti kvalitetnu ponudu nekretnina na tržištu, točne i relevantne informacije vezane za tržište nekretnina, a nakon toga poslužiti i kao dodatni marketinški i prodajni kanal bez skrivenih naknada i procenata. Naš cilj je biti najveća baza nekretnina i samim time olakšati povezivanje prodavača i najmodavaca, te kupaca i najmoprimaca.